Samling för Anafora

Kyrkan på Anafora

Kyrkan på Anafora

Att Biskop Thomas från Egypten dök upp som kandidat i ÄB valet var en aning förvånande. Vill nu bara tipsa er som kan tänkas intresserade om den vänförening som ska startas för att stödja verksamheten på Anafora. Många behövs. Alla är välkomna. På söndag är det en samling i Högalidskyrkan för alla intresserade. Biskop Thomas kommer närvara. Läs mer här. P1010242
Biskop Thomas

Biskop Thomas

2 comments

  1. Hej Carolina, tack för din blogg. Läser den ofta. Särskilt glädjer jag mig åt stödet för Anafora. Vill veta hur man ska kunna vara delaktig utöver förböner.

    1. Hej Christer,

      Jag har varit tillbaka på Anafora varje år efter den där första gången. En speciell plats och Biskop Thomas vill så mycket med den. Vänföreningen som ska startas imorgon syftar främst till att stödja – ekonomiskt och med kompetens – den ´folkhögskola’ som planeras på Anastasia – bredvid Anafora – och som dels ska undervisa om demokrati och framför allt, om jag förstått det rätt, stödja och ge möjlighet till utbildning och empowerment åt unga egyptiska kvinnor. Jag är inte direkt involverad men jag skickar vidare till dig utskicken från Anaforas Vänner – det behövs mycket och många. Bön behövs med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s